Languages:                

DbxBackup.com      Download MailNavigator 1.15  


Producten

  MailNavigator

  Palette  Tune

  AlphaBrowser

  DBX Backup

  Download   Analyzer


Download

Registratie

Ondersteuning

 Hoge kwaliteit software producten


Welkom bij MailNavigator.com, bron van hoge kwaliteit programma's voor Windows NT/2000/XP/Vista/Seven.

Download Analyzer 1.7

Web log analyse software gespecialiseerd in analyse van het download verkeer (audio, video, en grafishe bestanden, en software verspreiding).

Het maakt speciale interactieve verslagen over downloads, verwijzingen, gebruikte zoek opdrachten en individuele zoek woorden.

Het grote aanbod van filters en interactieve rapporten laat men relevante en kwalitatieve analyses maken van een website met als doel deze te optimaliseren voor zoek machines.

Het vergroot de toegankelijkheid en biedt doelgerichte verkeers analyse, vergroot de kwantiteit van het aantal bezoeks en downloads.

Download Analyzer bevat een speciaal programma ( Pay-Per-Click Calculator ) welke de winst kan berekenen per advertentie. Dit op specifieke zoek opdrachten per betaalde zoek machines (zoals overture.com, google.com etc..).

 

AlphaBrowser 1.3

Simpele bestand bewerking met multimedia capaciteiit en tekst syntax markering.

Er kunnen tekst, html en office documenten bewerkt worden, afbeeldingen bekeken worden en muziek en video afgespeeld worden - allemaal in één programma.

 
MailNavigator 1.13

MailNavigator is een combinatie van twee geavanceerde programma's voor snelle behandeling van e-mails en nieuws berichten:

 • NAVIGATOR - is een zeer gemakelijke mail en nieuws browser, met een paar unieke mogelijkheden.

 • FILTER - is een krachtige informatie management functie die gebruikt kan worden op de mailbestanden voor de meerderheid van populaire e-mail programma's: Windows Live Mail, Windows Mail (Vista), MS Outlook, Outlook Express, MS Mail, MS News, Mozilla Thunderbird, Opera Mail, The Bat, Netscape Messenger, Eudora, Forte Agent, Pegasus Mail, Eserv, en ook voor alle populaire programma's van het Fidonet informatie netwerk. De taal van de filters bevat de standaard parameters: OR, AND, NOT, NEAR, hun synoniemen, en de mogelijkheid om de vererkingsvolgorde van deze parameters aan te geven. •  

  Vertalers Gezocht

  MailNavigator is een heus meertalige software. Als u ons kan helpen de ondersteuning in een andere taal of talen kan implementeren, laat het dan even weten. Dan krijgt u een gratis registratie!

  Stuur ons niet vertaalde bestanden voordat u contact met ons neemt. Mogelijk is men al bezig met een vertaling van dat item naar die taal.

  MailNavigator ondersteund op dit moment Engels, Spaans, German, Nederlands, Zweeds, Pools, Russisch, Lithuanian, Serbian, Catalan and Hungarian en Brazillianse Portogeese talen. Verscheidende vertalingen zijn nu in de maak en zullen binnenkort beschikbaar zijn.  Languages:

  English 

  High-quality software products

  French 

  Produits logiciels de grande qualité

  Italy 

  Prodotti software di alta qualità

  Spain 

  Productos software de alta calidad.

  Polish 

  Wysokiej jakości oprogramowanie

  Russian 

  MailNavigator - Фильтр-Навигатор электронной почты и новостей

  German 

  Hochqualitative Softwareprodukte

  Portuguese 

  Produtos e software de alta qualidade  Copyright © 2000-2020 GEO Ltd   
  Alle Rechten Voorbehouden   
   
     

  [Lezen dbx bestanden] [Mailbox Lezer] [Exporteer berichten naar Outlook Express]   
  [Lezen van Outlook Express DBX-bestanden] [Exporteer berichten naar Eudora]   
  [Outlook Express repair FAQ] [Outlook Express DBX Herstellen Handleiding]   
    [DBX Reparatie handleiding] [DBX Reparatie FAQ]   
    [Web Log Analyzer]